V 2013 podarite edinstvenost!

Letos podarite edinstvenost

Svojim strankam ponudite nekaj drugačnega.

Čas okoli novega leta je čas, ko želimo s strankami okrepiti vezi, mogoče ugotoviti, kaj je dobro in kaj bi lahko izboljšali v prihodnjem letu.

Da se vam bodo letos vaše stranke lahko zahvalile za vašo lepo gesto, jim olajšajte možnost, da se hitro in preprosto izrazijo.
Pošljite jim e-čestitko!

Podarite edinstvenost!

Z dobrodelnostjo sporočite, da vam je mar za okolico, za ljudi, za planet, na katerem živimo. Posledično se v tem skriva sporočilo, da ste srčni in da vam je mar tudi za vaše stranke.

Naj se tudi v letu 2013 počutijo posebne skupaj z vami!

Želite biti posebni?

Vse kar morate storiti je, da donirate fundaciji za otroke treh kontinentov. V zahvalo si boste lahko izbrali eno izmed okolju prijaznih e-čestitk. Vaše stranke vam bodo hvaležne, saj boste zmanjšali kupe papirja v njihovih pisarnah, čestitko pa bodo prejele po poti vaše običajne korespondence.

Čestitka lahko vsebuje vaš logotip. Celotno zbirko e-čestitk si lahko ogledate na zavihku "Galerija", glede na kategorije pa lahko iščete po "Oznakah" spletnega dnevnika na vaši desni. Galerija se še dopolnjuje ...

Kaj morate storiti?

Preprosto - na spletni naslov info.nasmeh@gmail.com pošljite naročilo in posredovali vam bomo donatorsko pogodbo ter vabilo za sodelovanje. Minimalna donacija znaša 25 EUR, omejitev navzgor ni.


Za izdelavo e-čestitke bomo potrebovali sliko vašega logotipa v formatu jpg, png ali gif in morebitno besedilo, ki ga želite na čestitki.

10. november 2010

4. čestitka

Čestitka 4 - nasmeh

Posebnost: ob naročilu te čestitke dodajte podatek, ali bi želeli logotip levo ali desno. Poleg logotipa lahko pošljete še eno dodatno fotografijo.