V 2013 podarite edinstvenost!

Letos podarite edinstvenost

Svojim strankam ponudite nekaj drugačnega.

Čas okoli novega leta je čas, ko želimo s strankami okrepiti vezi, mogoče ugotoviti, kaj je dobro in kaj bi lahko izboljšali v prihodnjem letu.

Da se vam bodo letos vaše stranke lahko zahvalile za vašo lepo gesto, jim olajšajte možnost, da se hitro in preprosto izrazijo.
Pošljite jim e-čestitko!

Podarite edinstvenost!

Z dobrodelnostjo sporočite, da vam je mar za okolico, za ljudi, za planet, na katerem živimo. Posledično se v tem skriva sporočilo, da ste srčni in da vam je mar tudi za vaše stranke.

Naj se tudi v letu 2013 počutijo posebne skupaj z vami!

Želite biti posebni?

Vse kar morate storiti je, da donirate fundaciji za otroke treh kontinentov. V zahvalo si boste lahko izbrali eno izmed okolju prijaznih e-čestitk. Vaše stranke vam bodo hvaležne, saj boste zmanjšali kupe papirja v njihovih pisarnah, čestitko pa bodo prejele po poti vaše običajne korespondence.

Čestitka lahko vsebuje vaš logotip. Celotno zbirko e-čestitk si lahko ogledate na zavihku "Galerija", glede na kategorije pa lahko iščete po "Oznakah" spletnega dnevnika na vaši desni. Galerija se še dopolnjuje ...

Kaj morate storiti?

Preprosto - na spletni naslov info.nasmeh@gmail.com pošljite naročilo in posredovali vam bomo donatorsko pogodbo ter vabilo za sodelovanje. Minimalna donacija znaša 25 EUR, omejitev navzgor ni.


Za izdelavo e-čestitke bomo potrebovali sliko vašega logotipa v formatu jpg, png ali gif in morebitno besedilo, ki ga želite na čestitki.

2. december 2010

Kdaj poslati novoletne čestitke in darila?

Tema: organizacija novoletne pošte

Da se vaša novoletna darila ne bodo izgubila v vrvežu
in da boste prednovoletni čas v vašem tajništvu doživeli z manj stresa in več časa.

Medtem ko v najhujšem prednovoletnem vrvežu pošiljate novoletno pošto, se v kakšnem kotu vaše pisarne, eno za drugim nabirajo čestitke in darila za vas in vašega šefa. V drugih pisarnah se seveda dogaja enako. Skupaj s šefom razmislite, ali ne bi morda za pošiljanje novoletne pošte letos izbrali kakega drugega datuma. Na ta način boste poskrbeli, da se vaša pošta in darila ne bodo izgubila v množici. Vi in vaše podjetje bosta uživala več pozornosti, naslovniki pa vas bodo dojemali bolj pozitivno.

Voščila pošljite že na prvi advent ali za Miklavža.

In še en nasvet: o "nenačrtovanih" akcijah presenečenja vodite zapisnik daril, kamor vsako leto vnesete, kaj ste komu podarili in ob kateri priložnosti. To najlažje storite v Excelovi tabeli.

Zelo pomembno: Če ste se kljub članku "Donacija namesto darila", ki je bil v tem spletnem dnevniku objavljen pred nekaj dnevi, odločili, da boste letos pošiljali darila, pri izbiri upoštevajte stroške pošiljanja, zato pazite na njihovo obliko in težo!

Torej: voščil in daril ne pošiljajte v zadnjem hipu. To je predvsem pomembno pri pošiljkah v tujino, ki potujejo dlje.

Izvleček iz nemškega novičnika Sekada Daily - profesionalni nasveti za učinkovito delo v pisarni
(prejeto 23.11.2010)